Domaine de Castell de blés - 09 53 33 30 36

Het zwembad

Wij nodigen u uit om samen met ons van het zwembad te genieten; het meet 12 meter bij 6 meter, met een klein bad voor kinderen. Het wordt begrensd door grote stranden, ligbedden en handdoeken zijn beschikbaar (handdoeken op aanvraag). Het zwembadgedeelte is omgeven door groen, het kanaal en de rivier met aan de ene kant de petanquebaan en aan de andere kant het platteland.

Wij herinneren u eraan dat wij ons op het platteland bevinden, aan de oevers van een rivier en een irrigatiekanaal, dus toezicht van ouders of een verantwoordelijke volwassene is overal op het domein verplicht, ook bij het zwembad.

Het zwembad opent rond half mei en sluit tegen het einde van oktober, afhankelijk van het weer. Het wordt verwarmd aan het begin en aan het einde van het seizoen. Het heeft een jaccuzi-achtige bubbelhoek.

De toegang tot alle andere ontspanningsruimten van de mas is gratis: het park met tafeltennis en badminton, de kinderspeelplaats met trampoline, de portico, het tuinmeubilair onder de platanen, de fietsen.